Possua hoisin-kastikkeessa

Possua hoisin-kastikkeessa

Herkullinen porsas saa lisämakua aasialaistyylisestä kastikkeesta ja cashewpähkinöistä

Possua hoisin-kastikkeessa

Arvostele resepti
19 arvostelua

3 annosta | Valmistusaika: n. 45 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon Maidoton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 400 g HK Viljaporsaan lihasuikale maustamaton
  • 3 rkl rypsiöljyä
  • 0.5 tl suolaa
  • 0.5 mustapippuria
  • 2 dl vettä
  • 200 g herkkusieniä lohkoina
  • 1 nippu kesäsipulia varsineen
  • 2 kpl valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • 1 rkl tuoretta inkivääriä hienonnettuna
  • 1 kpl punaista paprikaa suikaleina
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • 150 g hoisin-kastiketta
  • 1 dl cashewpähkinöitä rouhittuna

Valmistusohje

Kuumenna öljy pannulla tai wokissa. Paista lihasuikaleet kauttaaltaan kovalla lämmöllä. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää vesi ja anna lihan hautua hiljalleen 20-30 minuuttia. Lisää tarvittaessa hieman vettä.

Kun vesi on haihtunut, lisää pannulle herkkusienet, kesäsipuli, valkosipuli, inkivääri ja paprika. Kääntele hetki kovalla lämmöllä. Lisää pannulle tarvittaessa hieman rypsiöljyä. Lisää hoisin-kastike ja kuumenna. Tarkista lihasuikaleiden kypsyys. Ripottele pinnalle rouhittuja cashewpähkinöitä. Tarjoile riisin tai nuudeleiden kanssa.

Käsittelethän lihaa oikein

Katso tästä vinkit onnistuneeseen lopputulokseen

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.