Possu-riisinuudelikeitto

Possu-riisinuudelikeitto

Nuudeliruoat valmistuvat nopeasti vaikkapa kiireisen päivän päätteeksi. Mureat Rypsiporsas® Fileesuikaleet tekevät keitosta ruokaisan.

Possu-riisinuudelikeitto

Arvostele resepti
1 arvostelu

3 annosta | Valmistusaika: n. 20 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 1 pkt HK Rypsiporsas® Fileesuikale 250 g
  • 1 tl garam masalaa
  • 0.5 dl suolaa
  • 1 l vettä
  • 1.5 kpl lihaliemikuutiota
  • 1 kpl tähtianista
  • 200 g riisinuudeleita
  • 1 rkl öljyä
  • 1 kpl sipulia renkaina
  • 10 lehteä tuoretta minttua

Lisäksi

  • 2 tl vahvaa chilikastiketta

Valmistusohje

Mittaa kattilaan vesi, liemikuutiot ja tähtianis. Kiehauta. Laita riisinuudelit likoamaan kylmään tai haaleaan veteen ja paista sillä aikaa fileesuikaleet kuumassa pannussa öljyssä ja mausta garam masalalla sekä suolalla. Kuori sipuli ja viipaloi ohuiksi renkaiksi. Siivilöi liotetut riisinuudelit ja kasta hetkeksi kiehuvaan lihaliemeen. Jaa riisinuudelit pastakauhaa apuna käyttäen syviin keittokulhoihin ja laita pinnalle fileesuikaleita, sipulia ja tuoretta minttua ja kaada kuuma liemi päälle. Tarjoa heti!

Käsittelethän lihaa oikein

Katso tästä vinkit onnistuneeseen lopputulokseen

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.