Possu-nuudeliwokki

Possu-nuudeliwokki

Rypsiporsaan maustamaton fileesuikale on nopeasti kypsyvää ja siitä taiot monenlaista hyvää arkinälkään. Helppoon nuudeliwokkiin voit kätkeä erilaisia vihanneksia.

Possu-nuudeliwokki

Arvostele resepti
41 arvostelua

3 annosta | Valmistusaika: n. 20 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon Maidoton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 1 pkt HK Rypsiporsas® Fileesuikale 250 g
  • 1 l vettä
  • 200 g kokojyvänuudeleita
  • 2 rkl öljyä
  • 1 tl inkivääritahnaa
  • 3 kpl valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • 150 g sokeriherneen palkoja tuore tai pakaste
  • 1 kpl punaista paprikaa suikaleina
  • 1 kpl oranssia paprikaa suikaleina
  • 1 kpl purjoa suikaleina
  • 3 rkl soijaa
  • 2 rkl korianteria (tai persiljaa)

Valmistusohje

Kiehauta vesi kattilassa ja laita nuudelit hetkeksi veteen. Siivilöi. Kuumenna öljy wokissa. Pikapaista  fileesuikaleet. Sekoita joukkoon inkivääritahna ja hienonnetut valkosipulit, sekä sokeriherneen palot, paprika- ja purjosuikaleet. Kääntele aineksia muutama minuutti kovalla lämmöllä.

Lisää joukkoon valutetut nuudelit. Kuumenna. Mausta ruoka soijakastikkeella. Ripottele joukkoon silputtua korianteria tai persiljaa. Tarjoa lisäksi vahvaa chilikastiketta.

Käsittelethän lihaa oikein

Katso tästä vinkit onnistuneeseen lopputulokseen

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.