Porsaan pekoniset fileenoisetit

Porsaan pekoniset fileenoisetit

Porsaan filettä ja pekonia yhdistelemällä saa aikaan näppärästi valmistettavan ja lihaisan herkkuaterian. Lisukkeeksi sopii hyvin esimerkiksi paistetut perunat ja erilaiset kastikkeet.

Porsaan pekoniset fileenoisetit

Arvostele resepti
2 arvostelua

4 annosta | Valmistusaika: n. 30 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon Gluteeniton Maidoton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Valmistusohje

Poista fileestä kalvot ja leikkaa filee noin 3 sentin paksuisiksi pihveiksi. Kääräise pihvin ympärille pekoniviipale ja kiinnitä se saumakohdasta hammastikulla. Paista pihveihin kauniin ruskea pinta kuumalla pannulla tilkassa rypsiöljyä ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kypsennä vielä 200 asteisessa uunissa noin 5 minuuttia. Anna pihvien levähtää foliossa 5 minuuttia ennen tarjoilua. Nauti paistutettujen perunoiden ja HK punaviinikastikkeen kera.

Käsittelethän lihaa oikein

Katso tästä vinkit onnistuneeseen lopputulokseen

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.