Porsaan kyljyksiä ja yrttiriisiä

Porsaan kyljyksiä ja yrttiriisiä

Mehevät porsaan kyljykset tarjoillaan herkullisen kermaisen ryynisinappikastikkeen ja yrttiriisin kera. 

Porsaan kyljyksiä ja yrttiriisiä

Arvostele resepti
1 arvostelu

4-5 annosta | Valmistusaika: n. 30 min | Erityisruokavaliot: Gluteeniton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 1 kg HK Viljaporsaan kyljys
  • 5 dl riisiä
  • 2 ruukkua tuoreita yrttejä esim. persilja, oregano, rakuuna
  • 2 dl ruokakermaa
  • 1 kpl kanaliemikuutiota
  • 2 rkl ryynisinappia
  • 1 rkl Maizenaa
  • 1 tl mustapippuria rouhittuna
  • 0.5 tl suolaa
  • salaattia

Valmistusohje

Paista kyljyksiä paistinpannulla noin 2 minuuttia molemmin puolin ja hauduta uunissa 150 asteessa noin 20–30 minuuttia. Kyljysten hautuessa uunissa, keitä riisi kypsäksi, valuta ja lisää joukkoon lopuksi reilusti pilkottuja yrttejä. Laita ruokakerma, 1 dl vettä, kanaliemikuutio ja ryynisinappi kattilaan. Kiehauta ja suurusta Maizenalla. Mausta lopuksi mustapippurilla ja tarvittaessa suolalla. Tarjoa kyljykset vihreän salaatin, yrttiriisin ja kermaisen ryynisinappikastikkeen kera.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.