Porsaan kyljykset kantarellikastikkeessa

Porsaan kyljykset kantarellikastikkeessa

Porsaan kyljykset haudutetaan meheviksi kermaisessa kanttarellikastikkeessa ja tarjoillaan timjamilla maustettujen porkkanoiden kanssa

Porsaan kyljykset kantarellikastikkeessa

Arvostele resepti
5 arvostelua

6 annosta | Valmistusaika: n. 30 min | Erityisruokavaliot: Gluteeniton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 1 kg HK Viljaporsaan kyljys
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 1 pala purjoa
  • 200 g kantarellituorejuustoa esim. Crème Bonjour
  • 4 dl kevyttä ruokakermaa
  • 0.5 tl mustapippuria

Timjamiporkkanat

  • 7 kpl porkkanaa
  • 1 rkl tuoretta timjamia hienonnettuna
  • 1 tl suolaa
  • 1 rkl margariinia

Valmistusohje

Halkaise purjo, huuhtele se hyvin ja suikaloi ohuiksi suikaleiksi. Paista kyljyksiin kauniin ruskea pinta öljyssä ja siirrä ne pois pannulta. Kuumenna pannu uudelleen ja kuullota purjosuikaleita hetki, lisää tuorejuusto, ruokakerma ja mustapippuri. Nosta kyljykset kastikkeen joukkoon ja anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla noin 15 minuuttia.

Kuori porkkanat ja leikkaa ne lanteiksi. Keitä niitä muutama minuutti pienessä määrässä vettä, kunnes ne ovat kypsiä mutta vielä napakoita. Siirrä porkkanat toiseen astiaan. Revi timjamin lehdet varsista, lisää lehdet sekä nokare margariinia porkkanoiden joukkoon ja mausta suolalla.

Tarjoile keitettyjen perunoiden ja timjamiporkkanoiden kera.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.