Porsaan fileepihvejä ja peruna-fenkolinyytit

Porsaan fileepihvejä ja peruna-fenkolinyytit

Fileepihvit ja peruna-fenkolilisäke valmistuvat kätevästi grillissä. Helppoa ja takuulla herkullista!

Porsaan fileepihvejä ja peruna-fenkolinyytit

Arvostele resepti
1 arvostelu

8-10 annosta | Valmistusaika: n. 40 min | Erityisruokavaliot: Gluteeniton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Valmistusohje

Ota fileepihvit huoneenlämpöön ja valmista ensin peruna-fenkolinyytit. Laita perunapalat, fenkolisuikaleet, sipulit ja pekonit kaksinkertaisen folion päälle ja pyörittele öljy ja mausteet joukkoon. Lisää juustonokareet päällimmäiseksi ja sulje nyytti. Kypsennä nyyttiä grillissä keskilämmöllä noin 20 minuuttia. Siirrä nyytti grillin yläritilälle tai muuhun lämpimään paikkaan odottelemaan.

Grillaa tai pariloi fileepihvit noin 3-4 minuuttia kummaltakin puolelta ja tarjoile peruna-fenkolinyyttien kanssa. Lisukkeena maistuu esimerkiksi HK Aurinkosalaatti.

Käsittelethän lihaa oikein

Katso tästä vinkit onnistuneeseen lopputulokseen

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.