Pippuripihvit ja uunijuurekset

Pippuripihvit ja uunijuurekset

Uunijuurekset maistuvat vähärasvaisten ja mureiden pippuripihvien seurana. Tarjoa seurana kohmeisia, sokeriripauksella maustettuja puolukoita.

Pippuripihvit ja uunijuurekset

Arvostele resepti
4 arvostelua

3 annosta | Valmistusaika: n. 60 min | Erityisruokavaliot: Gluteeniton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Uunijuurekset

  • 25 g voita
  • 300 g lanttua
  • 300 g kyssäkaalia
  • 3 kpl sipulia lohkoina
  • 3 kpl porkkanaa
  • 0.5 tl suolaa
  • 1 dl siirappia
  • 2 dl vettä

Valmistusohje

Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen paistamista. 

Kuori ja paloittele lanttu, kyssäkaali, sipuli ja porkkanat. Paista kuumassa pannussa voissa muutaman minuutin ajan. Mausta suolalla ja siirapilla, lisää vesi ja kiehauta. Laita juurekset uunivuokaan ja kypsennä 175 asteessa, kunnes juurekset tuntuvat kypsiltä. Kiertoilmauunissa paistolämpötilan tulisi olla 150 astetta.

Hiero suola ja mausteet pihvien pintaan ja paista pihvit kuumassa pannussa öljyssä noin 2 minuuttia kummaltakin puolelta ja tarjoile uunijuuresten kera.

Käsittelethän lihaa oikein

Katso tästä vinkit onnistuneeseen lopputulokseen

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.