Pippurinen possupasta

Pippurinen possupasta

Pasta valmistuu nopeasti ja tätä pastakastiketta on helppo maustaa oman maun mukaan.

Pippurinen possupasta

Arvostele resepti
13 arvostelua

4 annosta | Valmistusaika: n. 15 min

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 1 pkt (n.300 g) HK Rypsiporsas® Fileesuikale, Italian tomaatti-basilika
  • tilkka rypsiöljyä
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 1 punainen paprika
  • 4 herkkusientä
  • 100 g Mustapekka-pippurijuustoa
  • 3 dl lihalientä
  • 1 dl hienonnettua persiljaa
  • 300 g pastaa (esim. penneä)

Valmistusohje

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja valmista sillä aikaa pastakastike.

Suikaloi sipuli ja paprika, viipaloi valkosipuli ja herkkusienet. Kuumenna pannu ja ruskista fileesuikaleita rypsiöljyssä, kunnes ne alkavat saada väriä. Lisää kasvikset ja jatka sekoitellen vielä pari minuuttia. Kaada joukkoon lihaliemi ja paloiteltu juusto. Sekoittele kunnes juusto on sulanut ja lisää joukkoon valutettu pasta sekä persilja. Sekoittele vielä minuutin verran, jotta kastike ehtii imeytyä pastaan. Tarjoile heti.

Käsittelethän lihaa oikein

Katso tästä vinkit onnistuneeseen lopputulokseen

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.