Tapas-lautanen grillatulla makkaralla

Tapas-lautanen grillatulla makkaralla

Helppo ja herkullinen tapaslautanen syntyy grillatusta makkarasta, avokado-sinappiaiolista ja marinoidusta fenkolista. 

Tapas-lautanen grillatulla makkaralla

Arvostele resepti
1 arvostelu

4 annosta | Valmistusaika: n. 45 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon Gluteeniton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Avokado-sinappiaioli

  • 1 kpl avokadoa
  • 2 rkl sinappia
  • 2 rkl majoneesia
  • 2 kpl valkosipulinkynttä
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 0.5 tl mustapippuria
  • 0.25 tl suolaa

Marinoitu fenkoli

  • 1 kpl fenkolia
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 3 rkl sitruunamehua
  • 1 rkl viinietikkaa
  • 0.5 tl sokeria
  • 0.5 tl mustapippuria
  • 0.5 tl suolaa

Lisäksi

  • 50 g oliiveja
  • 50 g valkosipulia grillattuna
  • 150 g paprikaa grillattuna

Valmistusohje

Valmista ensin avokado-sinappiaioli. Soseuta avokado ja lisää muut aineet. Mausta suolalla ja pippurilla. Seuraavaksi marinoi fenkoli. Sekoita öljyyn muut ainekset ja suikaloi fenkoli. Kaada liemi fenkolisuikaleiden päälle. Anna maustua puolesta tunnista tuntiin. Grillaa makkarat paloina tai kokonaisina ja paloittele. Pistä makkarapaloihin tikut. Kokoa annokset valmiiksi lautasille. Tarjoa lisäksi tuoretta leipää ja haluamasi lisukkeita.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.