Pienet pekonihodarit

Pienet pekonihodarit

Hodarin täytteeksi sopii perinteisten Aito Nakkien lisäksi myös pienet Prinssinakit. Sinappi-kurkkusalaatti kannattaa ehdottomasti valmistaa itse, sillä sen maku on vertaansa vailla ja valmistaminen käy käden käänteessä.

Pienet pekonihodarit

Arvostele resepti
4 arvostelua

10 annosta | Valmistusaika: n. 60 min

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Nopea sinappi-kurkkusalaatti

  • 1 kpl kurkkua
  • 0.5 dl öljyä
  • 2 rkl valkoviinietikkaa
  • 1 rkl Dijon-sinappia
  • 1 tl sokeria
  • 0.5 tl suolaa
  • 1 tl sinapinsiemeniä

Valmistusohje

Paista ensin pekonit rapeiksi pannulla. Kuumenna sämpylät uunissa tai höyryssä ja nakit uunissa tai pannulla. Sipaise sämpylöille tuorejuustoa ja täytä ne nakeilla, puolitetuilla pekoneilla ja sinappi-kurkkusalaatilla.

Kuori kurkku ja halkaise se pitkittäin neljään osaan. Poista siemenosa ja leikkaa kurkku pieniksi kuutioiksi. Sekoita loput ainekset sinapinsiemeniä lukuun ottamatta sauvasekoittimella tasaiseksi kastikkeeksi ja sekoita kurkkukuutioiden kanssa Lisää vielä sinapinsiemenet ja anna maustua kylmässä vähintään tunti.

Vinkki: Jos haluat salaatista kiinteämmän, sekoita suola kurkkukuutioiden joukkoon ja valuta kurkkuja lävikössä noin tunti ennen valmistusta.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.