Pesto-mozzarella-lihapullat

Pesto-mozzarella-lihapullat

Perinteiset lihapullat tuunataan tässä reseptissä välimerelliseen tyyliin pestolla ja mozzarellalla. Pestolla maustetut lihapullat maistuvat vaikkapa perunasoseen kanssa, mutta myös cocktailpyöryköinä esimerkiksi illanistujaisissa.

Pesto-mozzarella-lihapullat

Arvostele resepti
14 arvostelua

4 annosta | Valmistusaika: n. 30 min

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 400 g HK Maukkaampi paistijauheliha
  • 1 dl korppujauhoa
  • 2 dl kermaa (tai vettä)
  • 1 ruukkua basilikaa
  • 2 rkl pestoa
  • 0.25 tl suolaa
  • 0.5 tl pippurisekoitusta
  • 3 kpl kevätsipulia silputtuna
  • 125 g mozzarellajuustoa

Valmistusohje

Mittaa korppujauhot ja neste kulhoon, anna turvota hetki. Lisää jauheliha, silputtu basilika, pestokastike, ripaus suolaa ja pippurisekoitusta. Lisää muutama kevätsipulinvarsi silppuna, sekä paloiteltua mozzarellajuustoa.

Pyörittele massasta tasakokoisia pyöryköitä ja paista 200 asteessa uunissa noin 15 minuuttia tai rasvassa kuumassa pannussa.Tarjoile perunamuusin kanssa tai sellaisenaan coctailpyörylköinä.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.