Pekonisuola

Pekonisuola

Suolankin voi maustaa pekonilla, jolloin lopputuloksena on savuisen aromikas pekonisuola. Voit käyttää pekonisuolaa kaikkeen maustamiseen, jolloin saat ruokiin helposti hieman pekonin makua.

Pekonisuola

Arvostele resepti
1 arvostelu

Valmistusaika: n. 45 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon Gluteeniton Maidoton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Valmistusohje

Paista pekoni uunissa tai pannulla kuivaksi ja erittäin rapeaksi ja anna jäähtyä talouspaperin päällä. Hienonna jäähtynyt pekoni rouheeksi veistellä ja sekoita suola joukkoon.

Käytä pekonisuolaa ruokien maustamiseen, kun kaipaat suolan lisäksi lihaisaa ja savuista lisäaromia.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.