Pekonipopcornit

Pekonipopcornit

Pekoni ja popcornit maistuvat erikseenkin syötyinä mainiolta, mutta mitäpä jos kokeilisit yhdistää ne pekonipopcorniksi? Nam!

Pekonipopcornit

Arvostele resepti
3 arvostelua

4 annosta | Valmistusaika: n. 20 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon Gluteeniton Maidoton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Valmistusohje

Leikkaa pekoni pieniksi paloiksi ja paista pekonit kattilassa öljyn ja veden kanssa. Kun pekoni alkaa ruskistua, lisää joukkoon popcorn-jyvät. Peitä kattila kannella ja kuumenna liedellä. Kun jyvät alkavat poksahdella, vähennä lieden lämpöä ja ravistele välillä kattilaa kannesta kiinni pitäen. Kun poksahtelu loppuu, poista kattila liedeltä. Anna popcornien jäähtyä hieman ja nauti!

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.