Pekoninen possu-suppilovahverokastike

Pekoninen possu-suppilovahverokastike

Erilaiset lihapadat ovat syksyn ja talven suosikkiruokia. Tämä täyteläinen possukastike saa upeaa makua pekonista ja suppilovahveroista eikä vaadi usean tunnin hauduttelua.

Pekoninen possu-suppilovahverokastike

Arvostele resepti
12 arvostelua

4 annosta | Valmistusaika: n. 45 min

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 400 g HK Viljaporsaan lihasuikale maustamaton
  • 1 pkt HK Amerikan Pekoni® Original
  • 0.5 tl suolaa
  • 0.5 tl mustapippuria
  • 4 dl suppilovahveroita
  • 1 prk hillosipuleita
  • 400 g tomaattimurskaa
  • 3 kpl valkosipulinkynttä
  • 1 kpl chilipaprikaa
  • 70 g tomaattipyreetä
  • 1 tlk kidneypapuja (tai muita kypsiä papuja)
  • 3 dl vettä
  • 2 rkl vehnäjauhoja
  • 100 g smetanaa

Valmistusohje

Ota lihasuikaleet ja pekoni huoneenlämpöön puoli tuntia ennen kypsennystä. Leikkaa pekoni paloiksi ja laita pataan. Paista rapeaksi. Lisää lihasuikaleet joukkoon ja paista väri kauttaaltaan pintaan. Mausta ripauksella suolaa ja mustapippuria.

Lisää joukkoon putsatut suppilovahverot. Kääntele hetki. Lisää myös valutetut hillosipulit, tomaattimurska, hienonnetut valkosipulinkynnet, hienonnettu chilipaprika, tomaattipyree ja valutetut pavut. Kiehauta.

Sekoita vesi ja vehnäjauhot keskenään ja valuta höyryävän liemen joukkoon. Anna kiehua hiljalleen 10-15 minuuttia. Lisää smetana ja kuumenna. Tarkista maku.

Käsittelethän lihaa oikein

Katso tästä vinkit onnistuneeseen lopputulokseen

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.