Pekoninen makkara-kasvispannu

Pekoninen makkara-kasvispannu

Tämä pyttipannun tapaan valmistettava ruoka on helppotekoinen ja sen voit valmistaa kesällä kauden kasviksista vaikkapa ulkona wokkipannussa. Voit käyttää myös erilaisia mausteseoksia tai yrttimausteita ruoan maustamiseen.

Pekoninen makkara-kasvispannu

Arvostele resepti
3 arvostelua

5-8 annosta | Valmistusaika: n. 30 min | Erityisruokavaliot: Gluteeniton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 1 pkt HK Amerikan Pekoni® Original
  • 1 pkt HK Metrilenkki
  • 1 kpl purjoa silputtuna
  • 2 kpl porkkanaa viipaleina
  • 1 kpl paprikaa suikaleina
  • 1 kpl munakoisoa kuutioina
  • 1 kpl kesäkurpitsaa kuutioina
  • 3 kpl valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • 100 g sokeriherneen palkoja tuore
  • 200 g halloumijuustoa kuutioina
  • 200 g kirsikkatomaatteja
  • 1 dl vettä
  • 0.5 tl suolaa
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 0.5 tl chilijauhetta
  • 1 tl mustapippuria
  • 1 dl persiljaa silputtuna

Valmistusohje

Kuutioi pekoni ja paista pannulla, kunnes se saa väriä. Lisää purjosilppu ja porkkanaviipaleet, sekä hetken päästä paprikasuikaleet, munakoisokuutiot, kesäkurpitsakuutiot ja valkosipuli. Kääntele koko ajan.

Lisää lenkki kuutioina, sekä sokeriherneen palot kokonaisina tai paloiteltuina. Sekoita joukkoon myös halloumikuutiot, kirsikkatomaatit ja vesi.Mausta oman maun mukaan.

Kääntele aineksia pannulla sen aikaa, että raaka-aineet pehmenevät hieman, mutta niin, että niissä on vielä puruvastusta. Näin ruoka pysyy kauniin värisenä ja raaka-aineiden maku pääsee upeasti esille. Silppua ruoan joukkoon tuoretta persiljaa.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.