Pekonin paistaminen uunissa

Pekonin paistaminen uunissa

Suurempi määrä pekonia kannattaa paistaa pannun sijaan uunissa. Näin vältyt hellan ääressä seisoskelulta ja käryäkin syntyy vähemmän.

Pekonin paistaminen uunissa

Arvostele resepti
49 arvostelua

4 annosta | Valmistusaika: n. 30 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon Gluteeniton Maidoton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Valmistusohje

Peitä uunipelti leivinpaperilla ja asettele pekonit vierekkäin paperille. Paista 150-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia ja nosta pekonit hetkeksi talouspaperin päälle kuivumaan.

Nauti paistettu, rapea pekoni vaikkapa osana viikonlopun herkullista aamiaista tai käytä ruoanlaittoon. Tutustu herkullisiin pekoniresepteihimme.

 

 



Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.