Pekoni-pekaanipähkinäkeksit

Pekoni-pekaanipähkinäkeksit

Pekonin käyttäminen kekseissä saattaa kuulostaa erikoiselta, mutta sinihomejuuston ja pähkinoiden kanssa ne muodostavat uskomattoman hyvän makuyhdistelmän, joka sopii mahtavasti vaikkapa glögin seuraksi!

Pekoni-pekaanipähkinäkeksit

Arvostele resepti
4 arvostelua

6 annosta | Valmistusaika: n. 30 min

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 1 pkt HK Amerikan Pekoni® Original
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 120 g voita (suolatonta)
  • 2 rkl sinihomejuustoa
  • 2 tl fariinisokeria
  • 0.5 tl sinappijauhetta
  • 2 rkl vettä (kylmää)
  • 50 g pekaanipähkinöitä rouhittuna

Valmistusohje

Suikaloi pekoni ja paista se pannulla rapeaksi. Nosta pekonit talouspaperin päälle jäähtymään. Nypi vehnäjauhot ja voi kulhossa seokseksi ja lisää seokseen sinihomejuusto, pekonirouhe, fariinisokeri sekä sinappijauhe. Sekoita taikinaksi ja pyörittele taikinasta pieniä palloja. Pyörittele pallot pähkinärouheessa ja litistä niitä hieman.

Paista keksit uunipellillä 175 asteessa noin 15 minuuttia. Anna jäähtyä hyvin ennen tarjoilua.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.