Pekoni-kasvispannu ja grillimakkaraa

Pekoni-kasvispannu ja grillimakkaraa

Herkullisen grilliruoan valmistat helposti grillivuoassa tai muurinpohjapannulla. Lisäkkeen voit toki valmistaa myös näppärästi paistinpannulla.

Pekoni-kasvispannu ja grillimakkaraa

Arvostele resepti
1 arvostelu

4 annosta | Valmistusaika: n. 20 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon Gluteeniton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 1 pkt HK Amerikan Pekoni® Original
  • 2 kpl sipulia lohkoina
  • 5 kpl perunaa kypsänä
  • 1 kpl kesäkurpitsaa
  • 200 g herkkusieniä
  • 200 g miniluumutomaatteja
  • 4 kpl valkosipulinkynttä
  • 2 rkl soijaa
  • 1 tl mustapippuria
  • 0.5 tl kuivattua timjamia

Lisäksi:

Valmistusohje

Paloittele pekoni. Kuori ja lohko sipulit. Kuori ja kuutioi perunat. Leikkaa kesäkurpitsa ja herkkusienet lohkoiksi. Puolita miniluumutomaatit ja hienonna valkosipulinkynnet.

Laita pekoni kuumalle pannulle tai grillivuokaan. Kääntele, kunnes pekoni on rapeaa. Lisää sipulit, perunat, kesäkurpitsa, herkkusienet ja tomaatit. Kääntele kunnes ainekset ovat kuumentuneet.

Mausta valkosipulilla, soijakastikkeella, mustapippurilla ja timjamilla. Tarkista maku. Grillaa lopuksi makkarat ja tarjoa pekoni-kasvispannun kanssa.

Katso kesän parhaat grillausvinkit täältä!

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.