Pekoni-cheddarmuffinssit

Pekoni-cheddarmuffinssit

Muffinssit ja kierreleivonnaiset yhdistetään usein makeisiin herkkuihin, mutta samaa ideaa voi hyödyntää myös suolaisiin leivonnaisiin.

Pekoni-cheddarmuffinssit

Arvostele resepti
3 arvostelua

6-8 annosta | Valmistusaika: n. 30 min

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Valmistusohje

Paista pekonit pannulla miedolla lämmöllä hyvin rapeiksi. Nosta pekonit pannulta talouspaperin päälle kuivumaan ja jäähtymään. Mittaa pekonin rasvaa talteen ¾ dl ja murskaa jäähtyneet pekonit.

Sekoita kulhossa kananmuna, maito, vehnäjauhot, sokeri, suola, leivinjauhe ja pekonin rasva tasaiseksi. Lisää joukkoon pekonimurska ja cheddar-raaste. Voitele muffinssivuoat kevyesti ja jaa taikina vuokiin. Paista muffinsseja 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Vinkki! Voit paistaa pekonin pannun sijaan uunissa, jolloin pekonin haju ei leviä asuntoon niin voimakkaasti.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.