Palermonpossua ja melonikreemiä

Palermonpossua ja melonikreemiä

Kokeile näitä näyttäviä, mutta helppoja herkkupaloja juhlien alkupalana tai naposteltavana. Palermonpossusta muotoillut kupit täytetään raikkaalla melonikreemillä.

Palermonpossua ja melonikreemiä

Arvostele resepti
1 arvostelu

Valmistusaika: n. 45 min | Erityisruokavaliot: Gluteeniton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Valmistusohje

Kuori meloni ja poista siemenet. Hienonna meloni sauvasekoittimella soseeksi ja laita siivilään valumaan. Ota mehu talteen.

Painele Palermonpossuviipaleet pieniin uuninkestäviin muotteihin, esimerkiksi tartalettivuokiin, pieniin muffinivuokiin tai vaikkapa snapsilaseihin. Kuivata viipaleita 125-asteisessa uunissa 20-30 minuuttia, jolloin ne kuivuvat pieniksi kupeiksi. Irrota kupit muoteista varoen ja anna jäähtyä.

Sekoita valutettu melonisose tuorejuuston kanssa ja ohenna tarvittaessa melonista valutetulla mehulla. Laita massa pursotinpussiin ja pursota sitä kuppeihin. Koristele vielä esimerkiksi rouhitulla mustapippurilla, ohuilla chiliviipaleilla tai yrteillä.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.