Paistettua riisiä ja possua

Paistettua riisiä ja possua

Joulukinkun jämiä voi hyödyntää monenlaisiin ruokiin. Kokeile tänä jouluna valmistaa kinkun tähteistä tämä helppo ja herkullinen aasialaistyylinen ruoka!

Paistettua riisiä ja possua

Arvostele resepti
1 arvostelu

6 annosta | Valmistusaika: n. 20 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon Gluteeniton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 3 dl basmatiriisiä
  • 300 g HK Rypsiporsas® Juhlakinkkua kypsänä
  • 1 pnt kevätsipulia
  • 1 kpl sipulia
  • 1 kpl chilipaprikaa
  • 1 dl soijaa
  • 1 kpl limeä
  • 2 rkl sokeria
  • 2 kpl valkosipulinkynttä
  • 1 ruukku thaibasilikaa
  • 1 rkl öljyä paistamiseen

Valmistusohje

Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan kypsäksi.

Hakkaa leikkuulaudalla kinkku hienoksi, hienonna sipuli, valkosipuli, chili, ja kevätsipuli.

Kuumenna laakea pannu kuumaksi ja kaada siihen öljyä. Paista porsaan lihaa kuumassa rasvassa, että saa kauniin värin. Lisää riisi, kasvikset ja jatka paistamista. Lisää joukkoon limen mehu, soija sokeri ja thaibasilika lehdet. Tarkista maku.

Käsittelethän lihaa oikein

Katso tästä vinkit onnistuneeseen lopputulokseen

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.