Padassa haudutetut porsaan kyljykset

Padassa haudutetut porsaan kyljykset

Porsaan kyljykset haudutetaan padassa herkullisen meheviksi. Juurekset kypsyvät samassa padassa kyljysten kanssa, joten tiskiäkään ei synny liikaa.

Padassa haudutetut porsaan kyljykset

Arvostele resepti
40 arvostelua

5-6 annosta | Valmistusaika: n. 60 min | Erityisruokavaliot: Gluteeniton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 1 kg HK Viljaporsaan kyljys
  • 2 rkl öljyä (tai voita)
  • 4 kpl porkkanaa
  • 2 kpl sipulia
  • 1 kpl palsternakkaa
  • 10 kpl mustapippuria
  • 2 kpl laakerinlehteä
  • 2 oksaa rosmariinia
  • 2 tl suolaa

Valmistusohje

Kuori juurekset ja sipuli. Pilko ne reiluiksi paloiksi. Ruskista kyljykset voissa tai öljyssä padassa. Lisää juurekset ja freesaa hetki. Lisää pataan vettä niin että kyljykset juuri ja juuri peittyvät. Lisää mausteet ja hauduta kyljyksiä 125 asteisessa uunissa tai miedolla lämmöllä liedellä vähintään puoli tuntia. Kyljyksistä tulee sitä mureampia ja mehukkaampia mitä pidempään niiden antaa hautua. Tarjoa kyljykset perunasoseen kera.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.