Omenainen kastike joulukinkulle

Omenainen kastike joulukinkulle

Herkullisen omenainen kastike on täydellinen pari joulukinkulle! Valmiin demi-glace -kastikepohjan hyödyntäminen kinkun kastikkeen valmistuksessa on herkullinen tapa oikaista hieman.

Omenainen kastike joulukinkulle

Arvostele resepti
6 arvostelua

4 annosta | Valmistusaika: n. 10 min | Erityisruokavaliot: Gluteeniton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 1 prk HK Demi-glace kastikepohja
  • 2 rkl fariinisokeria
  • 1 dl omenasosetta (vähäsokerista)
  • 1 rkl punaviinietikkaa
  • 2 rkl ranskankermaa
  • 0.5 tl suolaa
  • 0.25 tl neilikkaa
  • 2 tl Maizenaa

Valmistusohje

Yhdistä kattilassa kaikki kastikkeen ainekset Maizenaa lukuun ottamatta ja kuumenna kiehuvaksi. Sekoita Maizena pieneen vesitilkkaan ja kaada seos kastikkeen joukkoon koko ajan sekoittaen. Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti. Tarjoile kinkun kastikkeena.


Katso ohjeet joulukinkun paistoon ja muihin joulupöydän herkkuihin

Käsittelethän lihaa oikein

Katso tästä vinkit onnistuneeseen lopputulokseen

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.