Nürnbergin Günther ja Gertrudin perunasalaatti

Nürnbergin Günther ja Gertrudin perunasalaatti

Herkullinen Gertrudin perunasalaatti on mainio makupari saksalaistyyppiselle Nürnbergin Günther -makkaralle.

Nürnbergin Günther ja Gertrudin perunasalaatti

Arvostele resepti
2 arvostelua

4 annosta | Valmistusaika: n. 2 h 30 min | Erityisruokavaliot: Gluteeniton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 1 pkt HK Maakarit® Nürnbergin Günther
  • 1 kg uusia perunoita
  • 3 kpl kananmunaa keitettyinä
  • 1 kpl punasipulia ohuina suikaleina
  • 0.5 kpl sitruunan mehu
  • 1 rkl sokeria
  • 1 tl suolaa
  • 0.5 tl mustapippuria
  • 1 kpl varsiselleriä ohuina viipaleina
  • 150 g ranskankermaa
  • 2 kpl valkosipulinkynttä murskattuna
  • 1 nippu kevätsipulia

Valmistusohje

Sekoita keskenään sipulisuikaleet, sitruunamehu, suola, sokeri ja mustapippuri ja anna sipulien marinoitua muiden alkuvalmisteluiden ajan. Keitä perunat suolatussa vedessä napakan kypsiksi ja jäähdytä. Keitä kananmunia 7 minuuttia ja jäähdytä. Leikkaa jäähtyneet perunat muutamaan osaan ja hienonna kuoritut kananmunat veitsellä. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna maustua jääkaapissa vähintään 2 tuntia, mielellään yön yli. Nauti Gertrud rapeapintaiseksi paistetun tai grillatun Güntherin seurana.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.