Nopea stifado

Nopea stifado

Herkullinen, kreikkalaistyylinen lihapata eli stifado valmistuu helposti ja nopeasti!

Nopea stifado

Arvostele resepti
37 arvostelua

4 annosta | Valmistusaika: n. 15 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon Gluteeniton Maidoton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 1 pkt HK Naudan ohut sisäpaistisuikale maustamaton
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 kpl sipulia kuutioituna
  • 2 kpl valkosipulinkynttä murskattuna
  • 0.5 tl mustapippuria
  • 0.5 tl neilikkaa jauhettua
  • 0.5 tl kanelia
  • 1 tl kuivattua oreganoa
  • 1 tl suolaa
  • 3 rkl punaviinietikkaa
  • 1 dl punaviiniä
  • 400 g tomaattimurskaa
  • 1 tl fariinisokeria

Valmistusohje

Ruskista suikaleet nopeasti kuumalla pannulla oliiviöljyn kera. Pienennä lieden lämpöä ja lisää joukkoon sipuli ja valkosipuli sekä mausteet. Jatka sekoittelua muutama minuutti ja kaada joukkoon punaviinietikka sekä punaviini. Anna kiehahtaa ja lisää tomaattimurska ja sokeri. Kuumenna kiehuvaksi ja tarjoa paahdettujen perunoiden tai keitetyn riisin seurana.

Vinkki: kokeile sipulin sijaan säilykkeenä saatavia Stifado-sipuleita

Käsittelethän lihaa oikein

Katso tästä vinkit onnistuneeseen lopputulokseen

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.