Nopea munakas paahtofileestä

Nopea munakas paahtofileestä

Munakas on helppo, nopea ja tuhti ateria, ja kunnon täytteillä se on vieläpä varsinainen proteiinipommi!

Nopea munakas paahtofileestä

Arvostele resepti
8 arvostelua

1 annosta | Valmistusaika: n. 10 min | Erityisruokavaliot: Gluteeniton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 5 viipaletta HK Ohuen ohut Porsaan paahtofilee
  • 3 kpl kananmunaa
  • 3 rkl vettä
  • 5 tippaa Tabascoa
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • 1 kpl tomaattia pieninä kuutioina
  • 0.5 dl tuoretta basilikaa
  • 0.5 dl juustoraastetta
  • 0.25 tl suolaa (tarvittaessa)

Valmistusohje

Suikaloi Paahtofileeviipaleet ja kuutioi tomaatti. Riko kananmunat kulhoon, vatkaa niiden rakenne rikki ja sekoita joukkoon vesi ja Tabasco sekä halutessasi myös suola. Kaada munakasmassa kuumalle ja öljytylle, halkaisijaltaan noin 20 cm pannulle. Kun massa alkaa hyytyä, siirtele sitä lastalla reunoilta kohti keskustaa noin 30 sekunnin ajan. Ripottele munakkaan pinnalle leikkelesuikaleet, tomaattikuutiot, basilika ja juustoraaste. Sammuta liesi ja anna munakkaan hyytyä loppuun. Munakas on valmis, kun juusto on sulanut ja massa on juuri ja juuri hyytynyt. Halutessasi voit lisätä munakkaan pinnalle vielä hiukan suolaa.

Kumoa valmis munakas lautaselle ja nauti!


Katso lisää herkullisia leikkeleruokia

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.