Naudan sisäfileepihvit ja nopea punaviinikastike

Naudan sisäfileepihvit ja nopea punaviinikastike

Täydelliset naudan sisäfileepihvit sopivat hienommallekin illalliselle. Sisäfileepihvien kastikkeena toimii nopeasti valmistuva punaviinikastike.

Naudan sisäfileepihvit ja punaviinikastike

Arvostele resepti
5 arvostelua

4 annosta | Valmistusaika: n. 45 min | Erityisruokavaliot: Gluteeniton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Valmistusohje

Lämmitä uuni 150-asteiseksi. Mausta pihvit suolalla ja pippurilla.

Lämmitä voi ja oliiviöljy pannulla. Kun rasva on vaaleanruskeaa ja kuplat hävinneet, laita liha pannulle 2–3 minuutiksi. Käännä ja ruskista lihat toiseltakin puolelta keskilämmöllä 2–3 minuuttia. Siirrä lihat uunipellille. Laita uuniin ja kypsennä haluamaasi kypsyyteen, 6–8 minuuttia mediumille ja 10–15 minuuttia läpikypsälle.

Siirrä lihat folion sisälle vetäytymään 10 minuutiksi. Tee sillä aikaa kastike: notkistele sipulit pannulle irronneissa nesteissä hetken aikaa, kaada päälle punaviini ja raavi samalla pannuun jääneet maut talteen. Keitä viiniä kasaan kunnes noin puolet on haihtunut. Lisää joukkoon demi-glace ja sokeri.

Ota pois levyltä ja vatkaa pienet voikuutiot kastikkeeseen, jolloin kastike saostuu. Mausta tarvittaessa vielä suolalla ja mustapippurilla. Käytä vielä kuumalla levyllä nopeasti, samalla sekoittaen.

Käsittelethän lihaa oikein

Katso tästä vinkit onnistuneeseen lopputulokseen

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.