Flank Steak patonki

Flank Steak patonki

Yön yli kypsyneellä naudan flank steakilla ja punasipulilla täytetty patonki kruunataan herkullisella kastikkeella.

Flank Steak patonki

Arvostele resepti
5 arvostelua

4-5 annosta | Valmistusaika: n. 8 h | Erityisruokavaliot: Laktoositon

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 1 kpl HK Härän flank steak
  • 1 dl BBQ-kastiketta
  • 1 kpl patonkia
  • 4 lehteä salaattia
  • 1 kpl tomaattia viipaleina
  • 1 dl majoneesia
  • 0.5 dl marinoitua punasipulia

Marinoitu punasipuli

  • 1 kpl punasipulia
  • 0.5 dl punaviinietikkaa
  • 0.5 dl öljyä
  • 0.5 dl sokeria
  • 0.5 tl suolaa
  • 0.5 tl mustapippuria

Valmistusohje

Marinoi punasipuli ensimmäiseksi. Suikaloi sipuli ohuiksi suikaleiksi ja sekoita muut ainekset keskenään. Anna marinoitua jääkaapissa seuraavaan päivään ja valuta liemi pois.

Ota liha huoneen lämpöön noin tunti ennen kypsentämistä. Hiero BBQ-kastike lihan pintaan ja laita liha uuniin 90 asteeseen 8 tunniksi. Kiertoilmauunissa lämpötilan tulisi olla noin 65 astetta.

Ota liha uunista ja siirrä kattilaan noin desi lihasta irronnutta nestettä. Keitä lientä, kunnes siitä on jäljellä noin 1/3, anna jäähtyä ja sekoita majoneesin joukkoon. Leikkaa liha ohuiksi viipaleiksi ja täytä patonki lihalla, salaatilla, tomaatilla, majoneesilla ja marinoidulla punasipulilla.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.