Nakkikastike

Nakkikastike

Perinteinen nakkikastike on helppo ja nopea arkiruoka, josta harva voi olla tykkäämättä. Tarjoa herkullinen nakkikastike esimerkiksi perunoiden tai perunamuusin kanssa.

Nakkikastike

Arvostele resepti
44 arvostelua

4 annosta | Valmistusaika: n. 15 min | Erityisruokavaliot: Gluteeniton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 1 pkt HK Aito Nakki
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • 1 kpl sipulia pieninä kuutioina
  • 1 rkl tomaattipyreetä
  • 1 rkl Maizenaa
  • 2 dl vettä
  • 2 dl kermaa
  • 0.5 kpl lihaliemikuutiota
  • 1 rkl ketsuppia
  • 1 rkl sinappia
  • 1 kpl maustekurkkua kuutioituna

Valmistusohje

Paloittele nakit ja ruskista niitä pannulla rypsiöljyn kera. Lisää sipulikuutiot ja anna niiden hieman pehmetä pannulla. Pyörittele joukkoon tomaattipyree. Sekoita keskenään maizena, vesi ja kerma ja lisää seos pannulle. Murusta joukkoon lihaliemikuutio ja anna kastikkeen kiehua hiljalleen muutama minuutti. Viimeistele kastike ketsupilla, sinapilla ja maustekurkkukuutioilla. Kuumenna kiehuvaksi ja tarjoile perunamuusin tai keitettyjen perunoiden kanssa.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.