Nakkeja ja pinjansiemen-perunasalaattia

Nakkeja ja pinjansiemen-perunasalaattia

Lämpimät nakit tarjoillaan pinjansiemenillä höystetyn perunasalaatin kera. Helppo ruoka, joka sopii arkeen kuin juhlaankin ja maistuu koko perheelle!

Nakkeja ja pinjansiemen-perunasalaattia

Arvostele resepti
2 arvostelua

4 annosta | Valmistusaika: n. 40 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon Gluteeniton Maidoton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 1 pkt HK Aito Nakki
  • 1 kg perunaa
  • 2 kpl punasipulia hienonnettuna
  • 0.5 dl kapriksia
  • 0.5 dl pinjansiemeniä
  • 0.5 dl oliiviöljyä
  • 1 rkl punaviinietikkaa
  • 2 kpl valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • 1 dl tuoreita yrttejä hienonnettuna

Valmistusohje

Keitä perunat ja kuutio ne suupaloiksi. Silppua punasipuli pieneksi silpuksi. Paahda pinjansiemet kuumalla paistinpannulla. Kuori valkosipulinkynnet ja paahda ne kokonaisina myös kuumalla pannulla. Sekoita perunat, sipulit, kaprikset sekä paahdetut pinjansiemenet ja valkosipulinkynnet yhteen. Sekoita oliiviöljy ja punaviinietikka keskenään ja lisää salaatin kastikkeeksi. Sekoita huolellisesti. Silppua mieleisiäsi yrttejä salaattiin mausteeksi.

Lämmitä nakit vesihöyryssä tai paista pannulla ja tarjoa perunasalaatin kanssa.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.