Nachos supreme

Nachos supreme

Jauhelihalla ja cheddarjuustokastikkeella kuorrutetut maissilastut ovat takuuvarma hitti illanistujaisiin. Makua voit vielä terästää mieleiseksesi lisäämällä jauhelihaan esimerkiksi chiliä, valkosipulia tai cayennepippuria.

Nachos supreme

Arvostele resepti
1 arvostelu

4 annosta | Valmistusaika: n. 30 min

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Jauhelihakastike

  • 1 rasia HK Naudan jauheliha 17 %
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 2 rkl tacomaustetta
  • 0.5 tl suolaa
  • 0.5 tl savustettua paprikajauhetta
  • 1 tl mustapippuria
  • 1 dl vettä
  • 1 purkki mustapapuja kypsänä ja valutettuna

Juustokastike

  • 1 dl maitoa
  • 200 g cheddarjuustoa (pitkään kypsytettyä)

Lisäksi

  • 200 g tortillalastuja
  • 2 kpl tomaattia
  • 2 klp säilöttyä jalapenoa viipaloituna
  • 150 g ranskankermaa
  • 1 nippu tuoretta korianteria

Valmistusohje

Ruskista jauheliha kuumalla pannulla omassa rasvassaan. Sekoita joukkoon tomaattipyree ja mausteet. Pyörittele hetki pannulla ja lisää joukkoon vesi ja valutetut pavut. Anna hautua, kunnes vesi on haihtunut ja kastike on kiinteää.

Valmista juustokastike. Rouhi juusto kattilaan maidon joukkoon. Kuumenna liedellä koko ajan sekoitellen, kunnes juusto on sulanut. 

Lado uunipellille kerroksittain tortillalastuja ja jauhelihaseosta. Kaada juustokastike päällimmäiseksi ja gratinoi 225-asteisessa uunissa tai 200-asteisessa kiertoilmauunissa 5-7 minuuttia, kunnes juusto on hieman ruskistunut.

Viimeistele tomaattikuutioilla, jalapenoviipaleilla, ranskankermalla ja tuoreella korianterilla.

Käsittelethän lihaa oikein

Katso tästä vinkit onnistuneeseen lopputulokseen

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.