Meetvurstipiirakka

Meetvurstipiirakka

Maukas meetvurstipiirakka on helppo valmistaa ja sopii syötäväksi esimerkiksi raikkaan salaatin kanssa.

Meetvurstipiirakka

Arvostele resepti
6 arvostelua

8 annosta | Valmistusaika: n. 60 min

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 1 pkt piirakkataikinaa
  • 1 pkt HK Kotimainen meetvursti
  • 1 kpl purjoa
  • 3 dl täysmaitoa
  • 3 kpl kananmunaa
  • 0.5 tl mustapippuria
  • 1.5 tl suolaa

Valmistusohje

Kauli sulatettu piirakkataikina ja asettele se piirakkavuokaan. Viipaloi meetvursti ja pilko purjo. Laita meetvurstiviipaleet ja purjo piirakkavuokaan.

Tee munamaito sekoittamalla yhteen maito ja kananmunat niin, että munien rakenne menee rikki. Mausta munamaito suolalla ja pippurilla. Koska meetvursti on suolaista, voit halutessasi jättää suolan lisäämättä.

Kaada munamaito meetvurstin ja purjon päälle. Paista uunissa 175 asteessa (kiertoilmauunissa 150 asteessa) noin 45 minuuttia, kunnes pohja on kypsä ja piirakka on saanut kauniin värin.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.