Meetvurstileipä italialaisittain

Meetvurstileipä italialaisittain

Välimerellisen patongin täytteenä on herkullista Milanon salamia, mozzarellaa, rucolaa sekä tuoretta viikunaa

Meetvurstileipä italialaisittain

Arvostele resepti
1 arvostelu

1-2 annosta | Valmistusaika: n. 10 min

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 1 kpl täysjyväpatonkia
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 dl rucolaa
  • 0.5 tl mustapippuria
  • 0.25 tl suolaa
  • 1 kpl sitruunaa
  • 1 pallo mozzarellajuustoa
  • 1 kpl viikunaa
  • 8 siivua HK Ohuen ohut Milanon salami
  • 1 rkl balsamicosiirappia

Valmistusohje

Halkaise leipä ja paahda leikkuupinnat pannulla rapeiksi, sivele leivän sisäpintoihin oliiviöljyä. Pese ja valuta rucola, mausta ripauksella suolaa sekä tirauksella sitruunanmehua ja oliiviöljyä. Viipaloi mozzarella ja viikuna. Kokoa leipä: kerros rucolaa alimmaiseksi, päälle mozzarellaa, salamia ja viikunan viipaleet. Lisää tujaus balsamicosiirappia päälle ja nauti.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.