Meetvurstikolmioleivät briejuustolla

Meetvurstikolmioleivät briejuustolla

Herkulliset, briejuustolla ja meetvurstilla täytetyt kolmioleivät sopivat mainiosti aamiaiselle, brunssille, iltapalaksi tai vaikkapa kevyeksi ateriaksi esimerkiksi salaatin kera tarjoiltuna.

Meetvurstikolmioleivät briejuustolla

Arvostele resepti
1 arvostelu

4 annosta | Valmistusaika: n. 10 min

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 50 g voita
  • 8 viipaletta paahtoleipää
  • 150 g briejuustoa
  • 1 nippu lehtipersiljaa
  • 8 siivua HK Meetvursti

Valmistusohje

Kuumenna voita paistinpannulla ja paista paahtoleivät kullanruskeiksi toiselta puolelta. Leikkaa briejuustosta mahdollisimman ohuita siivuja. Se kannattaa tehdä, kun juusto on jääkaappikylmää. Jaa siivut jokaisen paahtoleivän päälle niiden ruskistetulle puolelle. Hienonna lehtipersilja ja ripottele se briejuuston päälle. Laita kaksi siivua meetvurstia joka toisen paahtoleivän päälle ja paina kaksi leipää yhteen täytepuolet vastakkain.

Kuumenna voita pannulla ja paista leipiä siinä molemmin puolin. Paina leipiä paistinlastalla paistamisen aikana, niin sulava juusto saa puoliskot tarttumaan napakasti kiinni toisiinsa.

Leikkaa valmiit leivät kolmion muotoisiksi ja ripottele päälle lehtipersiljaa.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.