Mausteinen possu-munakoisohöystö

Mausteinen possu-munakoisohöystö

Tämä maukas ateria valmistuu näppärästi ja hetken hauduttelun jälkeen on aika herkutella.

Mausteinen possu-munakoisohöystö

Arvostele resepti
2 arvostelua

4 annosta | Valmistusaika: n. 40 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon Gluteeniton Maidoton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 400 g HK Sika-nauta jauheliha 80/20
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • 1 kpl munakoisoa
  • 1 kpl kesäkurpitsaa
  • 1 kpl punaista paprikaa
  • 1 kpl keltaista paprikaa
  • 2 kpl sipulia
  • 3 kpl valkosipulinkynttä
  • 1 tl juustokuminaa
  • 1 tlk säilöttyjä kirsikkatomaatteja
  • 2 tl kapriksia
  • 1 kpl kanelitankoa
  • 2 kpl anjovisfilee
  • 1.5 tl suolaa
  • 0.5 tl mustapippuria
  • 1 ruukkua persiljaa

Valmistusohje

Pilko munakoiso, kesäkurpitsa, paprikat ja sipulit. Kuumenna suurehko pata ja ruskista jauhelihaa hetki öljyssä, lisää kasvikset ja juustokuminan siemenet. Jatka sekoittelua muutama minuutti ja lisää joukkoon tomaatit, kaprikset, kanelitanko, anjovikset. Mausta vielä suolalla ja mustapippurilla. Sekoita ja anna hautua 15-20 minuuttia. Sekoita lopuksi joukkoon hienonnettua persiljaa, nosta pata liedeltä ja anna levätä hetki ennen tarjoilua. Pata maistuu sellaisenaan ciabattaleivän kanssa, tai voit tarjoilla sen keitetyn riisin kera.

Käsittelethän lihaa oikein

Katso tästä vinkit onnistuneeseen lopputulokseen

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.