Mausteinen makkarapaistos

Mausteinen makkarapaistos

Mausteinen makkarapaistos sopii mahtavasti syksyyn, sillä se on mausteinen paistos, joka lämmittää ihanasti syksyn pimeydessäkin. Pata sopii sellaisenaan syötäväksi tai tarjoiltavaksi esimerkiksi tuoreen leivän kera.

Mausteinen makkarapaistos

Arvostele resepti
1 arvostelu

4 annosta | Valmistusaika: n. 30 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon Gluteeniton Maidoton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 1 pkt HK Maakarit® Angelan Frankfurtteri
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • 1 kpl sipulia ohuina suikaleina
  • 2 kpl valkosipulinkynttä ohuina lastuina
  • 1 rkl tagine-maustetahnaa
  • 1 kpl kanelitankoa
  • 2 kpl porkkanaa kuutioituna
  • 2 kpl palsternakkaa kuutioituna
  • 4 dl kanalientä
  • 400 g tomaattimurskaa
  • 400 g kikherneitä (kypsiä)
  • 0.5 dl tuoretta minttua hienonnettuna
  • 1 kpl sitruunan kuori raastettuna

Valmistusohje

Ruskista makkarat omassa rasvassaan padassa tai pannulla. Nosta makkarat sivuun ja lisää hiukan öljyä. Lisää pataan sipulit ja valkosipulit ja anna niiden kevyesti ruskistua. Sekoita joukkoon maustetahna, kanelitanko sekä porkkana- ja palsternakkakuutiot. Sekoittele vielä pari minuuttia. Kaada pataan tomaattimurska ja kanaliemi. Anna hautua hiljalleen 15 minuuttia. Sekoita joukkoon kypsät kikherneet ja nosta makkarat pinnalle. Anna kuumentua kansi päällä vielä 5 minuuttia, koristele mintulla ja sitruunankuorella ja nosta pata pöytään. Tarjoile padan seuraksi smetanaa ja runsaasti rapeakuorista vaaleaa leipää.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.