Maukas possuwokki

Maukas possuwokki

Maukas possuwokki on helppotekoinen ruoka, jonka voit valmistaa wokkipannulla liedellä, grillin äärellä tai vaikkapa muurikassa ulkona sään salliessa. Pilko wokin joukkoon raikkaita kasviksia ja nauti aidoista mauista!

Maukas possuwokki

Arvostele resepti
5 arvostelua

3 annosta | Valmistusaika: n. 45 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon Gluteeniton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 2 rkl öljyä
  • 400 g HK Viljaporsaan lihasuikale maustamaton
  • 0.5 tl mustapippuria
  • 0.5 tl suolaa
  • 1 rkl soijaa
  • 1 dl vettä
  • 2 rkl öljyä
  • 2 kpl porkkanaa suikaleina
  • 2 kpl varsiselleriä viipaleina
  • 2 kpl valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • 1 kpl purjoa viipaleina
  • 1 kpl kesäkurpitsaa suikaleina
  • 100 g babypinaattia
  • 0.5 tl mustapippuria

Valmistusohje

Ota lihasuikaleet huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä. Kuumenna öljy wokkipannussa tai muurikassa. Laita liha kuumalle pannulle ja paista väri pintaan kauttaaltaan. Mausta ripauksella suolaa ja mustapippuria. Lisää joukkoon soijakastiketta ja hieman vettä. Anna lihan kypsyä hiljaisella lämmöllä noin puolituntia. Lisää tarvittaessa vettä. Ota liha sivuun ja pyyhi pannu talouspaperilla. Laita pannuun öljyä ja kuumenna. Lisää porkkanasuikaleet, lehtiselleriviipaleet, hienonnetut valkosipulin kynnet, purjoviipaleet ja kesäkurpitsasuikaleet. Kääntele hetki kovalla lämmöllä. Lisää loppuvaiheessa pinaatinlehdet ja paistettu liha. Kääntele, kunnes pinaatti kutistuu ja rouhi joukkoon vielä hieman mustapippuria. Tarjoa seuraksi riisiä tai nauti sellaisenaan.

Käsittelethän lihaa oikein

Katso tästä vinkit onnistuneeseen lopputulokseen

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.