Marokkolainen punajuurisalaatti Hassanin tapaan

Marokkolainen punajuurisalaatti Hassanin tapaan

Marokkolainen punajuurisalaatti sopii täydellisesti grillatun tai paistetun HK Maakarit® Marokon Hassan -makkaran kaveriksi. 

Hassan ja marokkolainen punajuurisalaatti

Arvostele resepti
Ei arvosteluja

4 annosta | Valmistusaika: n. 1 h 30 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon Gluteeniton Maidoton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 2 pkt HK Maakarit® Marokon Hassan (à 250 g)
  • 5 kpl punajuuria
  • 1 kpl punasipulia kuutioituna
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 0.5 kpl sitruunan mehu
  • 1 dl persiljaa hienonnettuna
  • 1 dl korianteria hienonnettuna
  • 1 tl suolaa
  • 0.5 tl mustapippuria
  • 1 tl juustokuminaa (jauhettua)

Valmistusohje

Huuhtele punajuuret ja keitä runsaassa vedessä noin tunnin ajan. Anna punajuurten jäähtyä kylmässä vedessä ja poista kuori. Yhdistä kulhossa sipulikuutiot, öljy, sitruunanmehu, yrtit ja mausteet. Leikkaa punajuuret reilun kokoisiksi paloiksi ja sekoita kastikkeen joukkoon. Anna maustua jääkaapissa pari tuntia tai mielellään seuraavaan päivään. Paista Hassanit kuumassa grillissä tai pannulla ja nauti punajuurisalaatin seurana.

Käsittelethän lihaa oikein

Katso tästä vinkit onnistuneeseen lopputulokseen

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.