Maksamakkaradippi

Maksamakkaradippi

Majoneesista ja Herkkumaksamakkarasta valmistuu hieman erilainen, mutta herkullinen dippi esimerkiksi ranskalaisille perunoille!

Maksamakkaradippi

Arvostele resepti
2 arvostelua

4 annosta | Valmistusaika: n. 5 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon Gluteeniton Maidoton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Valmistusohje

Sekoita maksamakkara ja majoneesi keskenään ja käytä dippinä esimerkiksi ranskalaisille perunoille, sipseille, lihapullille tai rapeille vihanneksille.

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.