Maksamakkara-viikunapasteijat

Maksamakkara-viikunapasteijat

Viikuna ja maksamakkara sopivat yhteen hämmentävän hyvin! Täytä pasteijat tällä erikoisella yhdistelmällä ja tarjoa niitä illanistujaisissa tai vaikkapa pikkujouluissa.

Maksamakkara-viikunapasteijat

Arvostele resepti
5 arvostelua

10 annosta | Valmistusaika: n. 30 min

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Valmistusohje

Pursota jokaisen taikinalevyn keskelle n. 1 tl herkkumaksamakkaraa.
Viipaloi pestyt viikunat n. 1 cm paksuisiksi viipaleiksi ja paina yksi viipale jokaisen maksamakkaranokareen päälle.

Lisää vielä viikunahilloa viikunaviipaleiden päälle ja taita pasteijat kiinni.
Voitele kananmunankeltuaisella ja paista 225-asteisessa uunissa (tai 200-asteisessa kiertoilmauunissa) 10–15 minuuttia. Anna jäähtyä huoneenlämpöisiksi ennen nauttimista.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.