Makkaravartaat ja perunasalaatti

Makkaravartaat ja perunasalaatti

Makkaravartaat ovat täydellistä naposteltavaa kesäisiin illanistujaisiin, korvikkeksi perinteiselle saunamakkaralle tai ihan vaan herkutteluun. Voit käyttää vartaisiin halutessasi omia suosikkimakkaroitasi.

Makkaravartaat ja perunasalaatti

Arvostele resepti
1 arvostelu

5 annosta | Valmistusaika: n. 20 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon Gluteeniton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Perunasalaatti:

  • 6 kpl perunaa kypsänä
  • 50 g kevätsipulia silputtuna
  • 100 g minikurkkuja
  • 2 dl tummia viinirypäleitä
  • 1 ruukkua basilikaa
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 tl balsamicoa
  • 0.25 tl suolaa

Valmistusohje

Paloittele makkarat ja nakit ja ne varrastikkuihin. Jos käytät puisia varrastikkuja, kannattaa ne liottaa vedessä ennen tätä. Grillaavartaat kuumassa grillissä välillä käännellen.

Lohko kuoritut perunat reiluiksi suupaloiksi, lisää joukkoon kevätsipulisilppu, viinirypäleet ja silputtu basilika. Sekoita joukkoon oliiviöljy ja balsamiviinietikka. Mausta ripauksella suolaa.

Tarjoile grillatut vasrtaat perunasalaatin kera.

Katso parhaat grillausvinkit grillausoppaastamme!

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.