Makkara-tortillapizzat

Makkara-tortillapizzat

Tässä helppo ja herkullinen viikonloppuruoka, jonka valmistus vie vain hetken. Nämä helpot pizzat sopivat mahtavasti vaikkapa perjantai-illan leffailtaan!

Makkara-tortillapizzat

Arvostele resepti
4 arvostelua

8 annosta | Valmistusaika: n. 15 min

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 8 kpl tortillaa
  • 1.5 dl HP kastiketta
  • 1 pkt HK Sininen Lenkki® Perinteinen
  • 2 kpl punasipulia
  • 20 kpl kirsikkatomaatteja puolitettuna
  • 200 g sinihomejuustoa
  • 16 kpl säilöttyä chilipaprikaa
  • 250 g juustoraastetta

Valmistusohje

Laita tortillat tai tortillapizzat leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Voitele pohjat HP-kastikkeella. Leikkaa makkara ohuiksi viipaleiksi ja lado pohjien päälle. Laita päälle punasipulirenkaita ja puolitettuja kirsikkatomaatteja, sekä murustettua sinihomejuustoa ja säilöttyä chilipaprikaa. Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Paista pizzoja 225-asteisessa uunissa (kiertoilmauunissa 200 asteessa) muutaman minuutin ajan, kunnes pinta on saanut väriä. Nauti salaatin kera tai sellaisenaan!

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.