Makkarastroganoff

Makkarastroganoff

Perinteinen stroganoffin hieman erilainen versio valmistetaan lihan sijaan Sinisestä Lenkistä, ja stroganoff valmistuu paljon nopeammin kuin klassinen versio!

Makkarastroganoff

Arvostele resepti
25 arvostelua

3-4 annosta | Valmistusaika: n. 30 min

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 1 pkt HK Sininen Lenkki® Perinteinen
  • 1 kpl sipulia silputtuna
  • 2 rkl voita
  • 2 rkl vehnäjauhoja
  • 4 dl vettä
  • 0.5 tl suolaa
  • 2.5 rkl tomaattipyreetä
  • 0.25 tl valkopippuria jauhettuna
  • 1 kpl maustekurkkua kuutioituna
  • 0.5 dl kermaa

Valmistusohje

Kuori ja kuutioi lenkki. Kuori ja hienonna sipuli. Ruskista makkarakuutiot kevyesti voissa tai margariinissa pannulla.

Lisää hienonnettu sipuli ja ruskista vielä hetki. Siirrä makkara-sipuliseos syrjään pannulta. Lisää pannulle tarvittaessa voita tai margariinia ja sekoita joukkoon vehnäjauhot. Ruskista, kunnes jauhot saavat vähän väriä. Lisää hiukan jäähtyneeseen pannuun vesi ja tomaattipyree ja sekoita kastike tasaiseksi. Keitä kastiketta 10 minuuttia.

Lisää makkara-sipuliseos ja mausta maun mukaan. Lisää lopuksi kurkku ja kerma. Kuumenna kiehuvaksi. Tarjoa perunan ja raikkaan vihreän salaatin kera.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.