Makkarakeitto

Makkarakeitto

Perinteinen makkarakeitto saa ripauksen itämaista makua tähtianiksesta. Voit myös jättää tähtianiksen pois ja herkutella klassisella makkarakeitolla - HK Sininen toimii tässä aina.

Makkarakeitto

Arvostele resepti
25 arvostelua

5 annosta | Valmistusaika: n. 45 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon Gluteeniton Maidoton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 2 l vettä
  • 1 pkt HK Sininen Lenkki® Perinteinen
  • 2 kpl liemikuutiota liha tai kasvis
  • 3 kpl porkkanaa
  • 6 kpl perunaa
  • 150 g juuriselleriä
  • 2 kpl varsiselleriä
  • 1 kpl sipulia
  • 2 kpl laakerinlehteä
  • 2 kpl tähtianista
  • 1 dl ketsuppia
  • 1 ruukkua tilliä
  • 0.5 tl suolaa (tarvittaessa)

Valmistusohje

Kuori ja kuutioi porkkanat, perunat ja juuriselleri. Viipaloi ohuelti varsiselleri, silppua sipuli. Mittaa kattilaan vesi, lisää joukkoon edellä mainitut ainekset, sekä liemikuutiot, laakerinlehdet ja halutessasi tähtianikset. Anna keiton kiehua hiljalleen, kunnes juurekset tuntuvat melkein kypsiltä.Lisää joukkoon kuutioitu makkara, ketsuppi tai tomaattipyree, kuumenna.Lisää lopuksi makkarakeiton joukkoon silputtua yrttiä. Tarkista keiton maku. Lisää tarvittaessa hieman suolaa.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.