Makkaraa Marokon tapaan

Makkaraa Marokon tapaan

Perinteinen grillimakkara maistuu mainiosti myös etnisempien lisukkeiden kanssa. Couscous-salaatti ja trendikkäällä harissalla maustettu jogurttikastike vievät sinut makumatkalle Marokkoon!

Makkaraa Marokon tapaan

Arvostele resepti
1 arvostelu

4 annosta | Valmistusaika: n. 45 min

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Couscous-salaatti

  • 2 dl couscousia
  • 3 rkl öljyä
  • 1 kpl sitruunan mehu
  • 1 tl juustokuminaa
  • 0.5 ruukkua minttua
  • 0.5 ruukkua korianteria
  • 1 kpl punasipulia
  • 0.5 kpl kurkkua

Harissakastike:

  • 2 dl jogurttia
  • 2 rkl harissaa
  • 2 tl hunajaa
  • 4 kpl tortillaa

Valmistusohje

Valmista ensin couscous-salaatti. Kypsennä couscous kasvisliemessä pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää öljy ja sekoita couscous haarukalla irtonaiseksi. Lisää sitruunamehu ja juustokumina. Sekoita jäähtyneeseen couscousiin silputut yrtit, hienonnettu sipuli ja kuutioitu kurkku.

Valmista harissakastike. Sekoita jogurtti, harissatahna ja hunaja.

Grillaa makkarat ja lämmitä tortillaletut.

Kokoa annokset lämmitettyjen tortillojen päälle.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.