Makkaraa ja hunajasipulilla täytetyt paprikat

Makkaraa ja hunajasipulilla täytetyt paprikat

Grillattujen makkaroiden kaveriksi sopii mainiosti täytetyt paprikat. Voit valmistaa paprikat kokonaisuudessaan grillissä tai vaihtoehtoisesti pannulla ja uunissa. 

Makkaraa ja hunajasipulilla täytetyt paprikat

Arvostele resepti
1 arvostelu

4 annosta | Valmistusaika: n. 30 min | Erityisruokavaliot: Gluteeniton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 1 pkt HK Kabanossi® Karski®
  • 2 kpl paprikaa
  • 2 kpl sipulia
  • 2 kpl valkosipulinkynttä
  • 1 rkl öljyä
  • 1 rkl hunajaa
  • 2 rkl smetanaa
  • 1 kpl suolakurkkua
  • 0.5 tl paprikajauhetta (tai chiliä)
  • 1 tl suolaa

Valmistusohje

Puolita paprikat, poista siemenet ja sipaise paprikat öljyllä. Esikypsennä paprikoita grillissä tai uunissa, kunnes ne saavat vähän väriä.

Suikaloi sipulit ja hienonna valkosipuli. Paista sipuleita öljyssä pannulla, kunnes ne pehmenevät. Lisää tilkka hunajaa ja kuumenna hetki. Sekoita sipuleihin smetana ja kuutioitu suolakurkku. Mausta seos. Täytä paprikat hunajasipuleilla ja kuumenna grillissä yhtä aikaa makkaroiden kanssa.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.