Makkara-makaronilaatikko

Makkara-makaronilaatikko

Tässä helpossa makaronilaatikossa jauheliha korvataan Sinisellä Lenkillä. Maistuu varmasti koko perheelle!

Makkara-makaronilaatikko

Arvostele resepti
31 arvostelua

4 annosta | Valmistusaika: n. 60 min

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Valmistusohje

Keitä makaronit lähes kypsiksi. Yhdistä makkarakuutiot ja makaronit uunivuokaan ja kaada päälle ruokakerma. Kypsennä uunissa 175 °C n. 45 minuuttia.

Katso ohje myös perinteiseen liha-makaronilaatikkoon

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.