Lihapullapiiras

Lihapullapiiras

Lihapullat maistuvat kaiken ikäisille. Tämä piiras sopii hyvin retkievääksi, lastenkutsuille tai vaikkapa ruokaisaksi iltapalaksi.

Lihapullapiiras

Arvostele resepti
4 arvostelua

8 annosta | Valmistusaika: n. 30 min

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 1 kpl iso lehtitaikinalevy
  • 100 g tacokastiketta
  • 0.5 pkt HK Lihapyörykät
  • 10 kpl kirsikkatomaatteja
  • 1 ruukkua minttua
  • 200 g Emmental-juustoa raasteena tai kuutioina

Valmistusohje

Anna lehtitaikinalevyn sulaa ja nosta se leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Levitä pintaan tacokastike, puolitetut lihapullat, kirsikkatomaatit ja silputtu minttu. Ripottele pinnalle juustoraaste.

Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia. Kiertoilmauunissa paistolämpötilan tulisi olla 200 astetta.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.