Lenkkimakkara-minestrone

Lenkkimakkara-minestrone

Hieman erilainen minestronekeitto valmistuu helposti klassikoiden klassikosta eli tietenkin Sinisestä Lenkistä.

Lenkkimakkara-minestrone

Arvostele resepti
2 arvostelua

4 annosta | Valmistusaika: n. 30 min

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 1 pkt HK Sininen Lenkki® Perinteinen
  • 1.2 l vettä
  • 400 g keitettyä spagettia
  • 2 kpl porkkanaa
  • 1 kpl palsternakkaa
  • 50 g purjoa renkaina
  • 1 kpl laakerinlehteä
  • 1 kpl lihaliemikuutiota
  • 1 dl persiljaa silputtuna
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 100 g parmesanjuustoa

Valmistusohje

Kuori ja kuutioi makkara ja laita vesi kiehumaan. Kuutioi porkkanat ja palsternakka ja lisää ne kiehuvaan, kevyesti suolattuun veteen. Anna kiehua hiljalleen noin 5 minuuttia. Lisää joukkoon huuhdellut purjorenkaat, laakerinlehti ja lihaliemikuutio.

Keitä noin 10 minuuttia. Lisää keittoon makkarakuutiot ja pätkitty spagetti. Kuumenna kiehuvaksi. Tarkista keiton maku ja mausta tarvittaessa suolalla. Koristele persiljalla.
Tarjoa keiton kanssa parmesania ja tuoretta täysjyväleipää.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.